M és Társa Kft. 6782 Mórahalom, Röszkei u. 48. Tel.: +36 (62) 580-660 www.mestarsakft.hu

GY.I.K.

Kérdések:

1. Hogyan rendelhetek?
2. Hogyan vehetem át a megrendelt árut?
3. Mikor várhatom a megvásárolt termék kézbesítését ?
4. Honnan tudom, hogy hol tart megrendelésem feldolgozása ?Válaszok: 1. A legegyszerűbb a saját internetes oldalunkon, amelyhez csak egy gyors regisztráció kell. Ezenkívül fogadunk megrendeléseket e-mailben is. (ez utóbbi esetben kérjük ügyeljen a megrendelés teljesítéséhez szükséges összes adat egyidejű feltüntetésére és elküldésére.) A www.mestarsakft.hu internetes oldalon történő vásárlás rövid folyamatát megtalálják "Felhasználási feltételek" c. lábjegyzetünkben. Esetleges további kérdéseik megválaszolásásra készséggel rendelkezésre állunk nyitvatartási időben elérhetőségeinken, vagy e-mail üzenet formájában.


2. Az áru megrendeléskor, vásárlásakor ki lehet választani, hogy személyesen az üzletünkben, vagy milyen más küldemény (csomag) kézbesítési mód alkalmazásával kéri a megvásárolt termék/ek/ átvételét. Minden kézbesítési módhoz tartozik egy rövid tudnivaló, amelyet megtalál honlapunkon.


3. A megvásárolt termék/ek/ kézbesítése az alábbiak szerint történhet: Üzletünkben történő személyes átvétel esetében nyitvatartási időben. Kérjük - ha lehetséges - telefonon előzetesen jelezze várható érkezése időpontját, hogy előkészíthessük a megvásárolt terméket. Az általunk történő küldemény (termék) belföldi kézbesítése külön megrendelés alapján kerül teljesítésre. A kézbesítési időpontot, időszakot, az átadás-átvétel körülményeit előzetesen egyeztetjük. A postai bel-, vagy külföldi kézbesítés a Magyar Posta Zrt. mindenkori vonatkozó küldeményforgalmi feltételei és díjai szerint zajlik (belföldön küldeménykategóriától függő, de általában a feladás követő második munkanapon várható a kézbesítés).


4. Minden állapofrissítésről üzenetet küldünk Önnek e-mail-ben, de megnézheti web oldalunkon, vagy érdeklődhet elérhetőségeinken is nyitvatartási időben.


Feliratkozás a hírlevélre

M és Társa Kft.
6782 Mórahalom, Röszkei u. 48.
Tel.: +36 (62) 580-660
www.mestarsakft.hu
© Copyright 2012 M és Társa Kft. Midnen jog fenntartva. Készítette: GlobalWeb Design Stúdió